Hospital Clínic

Un desmai talla el tram central de l’L5 de metro de Barcelona en hora punta

Un desmai talla el tram central de l’L5 de metro de Barcelona en hora punta
1
Es llegeix en minuts

El tram central de l’L5 del metro de Barcelona ha viscut un tall de 45 minuts aquest dimecres al matí en plena hora punta. El desmai d’una persona a l’andana de l’estació Hospital Clínic ha obligat a tallar el servei fins a la Diagonal.

El servei s’ha recuperat poc després de les 10.00 h tot i que inicialment amb alguna alteració en la freqüència de pas estàndard.

La persona defallida es trobava en un dels cotxes del metro, segons els empleats de seguretat dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) consultats in situ per aquest diari. A l’adonar-se de l’emergència sanitària, els treballadors de l’estació han vist necessari desallotjar tots els passatgers del vagó perquè la persona afectada estigués més tranquil·la i es refresqués amb l’aire condicionat de dins del transport.

En conseqüència, el servei ha quedat inoperatiu fins que els parametges han arribat al lloc per auxiliar el pacient.

Alternativa

Notícies relacionades

Com a alternativa, els treballadors de l’empresa han donat indicacions als passatgers amb la ruta modificada perquè es dirigissin cap a la seva andana paral·lela, on el pròxim tren passaria en sentit contrari.

Tot i així, la confusió sobre la direcció en la qual aniria el tren ha provocat aglomeracions a l’andana operativa i també ha generat que alguns usuaris no agafessin el tren que havien d’agafar.