Carreteres

Les obres del tramvia afectaran els carrers de Mallorca, València i Nàpols des de dilluns

Les obres del tramvia afectaran els carrers de Mallorca, València i Nàpols des de dilluns

ACN / BLANCA BLAY

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres per unir el tramvia per l’avinguda Diagonal de Barcelona comportaran diverses afectacions a la mobilitat a partir de la setmana que ve i durant bona part de l’estiu als carrers de Mallorca, València i Nàpols, ha informat aquest dissabte el consistori barceloní.

Així, des del dilluns 26 de juny i fins al 10 de setembre el carrer de Nàpols, entre els carrers de Mallorca i València, estarà tallat al trànsit. També hi haurà canvis en la mobilitat al passeig de Sant Joan i la plaça Jacint Verdaguer.

De tres a dos carrils a Mallorca

També, entre el 26 de juny i 3 de setembre, el carrer de Mallorca passarà de tres a dos carrils de circulació, a l’altura de l’avinguda Diagonal, entre el passeig de Sant Joan i Bailèn. Excepcionalment, els caps de setmana del 15 i 16 de juliol i el 19 i 20 d’agost, i del 27 d’agost al 3 de setembre, les actuacions comportaran que només quedi un carril de circulació però mantenint el pas de bicicletes.

Al carrer de València les actuacions tindran afectacions des del 27 de juny i fins a mitjans de setembre. Aquest carrer també veurà reduïda la seva capacitat de tres a dos carrils de circulació a la cruïlla amb la Diagonal, entre els carrers de Roger de Flor i Nàpols. Entre el 30 de juliol i el 10 de setembre, les actuacions afectaran la banda de mar del carrer de València en aquest mateix tram, provocant que només quedi un carril de circulació per als vehicles.

La circulació per a les bicicletes del carrer de València quedarà tallada al passeig de Sant Joan en sentit Besòs. La desviació es farà cap a l’avinguda Diagonal i el carrer de Sicília, per incorporar-se novament al carrer de València. Els trams de bici d’aquest carrer entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Roger de Flor estaran fora de servei.

Des del 26 de juny fins al 30 de juliol, el carrer de Nàpols, entre els carrers de Mallorca i València, estarà tallat al trànsit rodat, i en aquest tram només es permetrà el pas de vehicles de serveis i per accedir als guals. La sortida s’habilitarà cap al lateral de la Diagonal en sentit Llobregat fins al carrer de Roger de Flor.

Notícies relacionades

La incorporació del carrer de Nàpols al de València quedarà tallada per als vehicles i només deixarà pas a les bicicletes, que podran continuar en sentit Besòs.

A mitjans de juliol s’ocuparà la banda Besòs del xamfrà del carrer de Nàpols i el carril bici anirà directament al tronc central de l’avinguda Diagonal, amb un pas que es crearà entre el lateral i el tronc central. D’altra banda, la nit del 25 al 26 de juny i del 2 i 3 de juliol s’obrirà el sentit de pujada i baixada, respectivament, del tram que fins ara estava tancat.