Talls de trànsit

Barcelona recomana evitar la Via Augusta durant dos dies per les obres del carril bici

Barcelona recomana evitar la Via Augusta durant dos dies per les obres del carril bici

Laura Guerrero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona recomana evitar circular per la Via Augusta tant el diumenge 11 de juny com el dia 18, a causa de talls de trànsit causats per les obres del carril bici.

Diumenge, 11 de juny, quedarà afectat el tram entre el carrer de Ganduxer i el carrer de Vergós. Com a conseqüència, es restringirà la circulació de vehicles en un carril, en sentit passeig de la Bonanova.

Notícies relacionades

El diumenge 18 de juny es pavimentarà el tram des del carrer de Vergós fins al carrer de Dolors Monserdà. Les afectacions més importants durant aquest dia seran al lateral Besòs de Via Augusta, als trams entre els carrers d’Hort de la Vila i el passeig de la Bonanova, des d’aquest fins al carrer de Dolors Monserdà, on es produirà un tall total d’aquest lateral. Els vehicles que vulguin accedir al passeig de la Bonanova s’hauran de desviar pels carrers Vergós i Calatrava.

Línies de bus afectades

Les actuacions també afectaran les línies de bus 68 i V7, que es desviaran pels carrers de Calatrava i de Prat de la Riba, respectivament. A més, hi haurà afectacions concretes i puntuals a l’encreuament entre Via Augusta i el passeig de la Bonanova.