Guàrdia Urbana

Toc d’atenció de la policia a les obres del Camp Nou per la caiguda de runa a la calçada

Toc d’atenció de la policia a les obres del Camp Nou per la caiguda de runa a la calçada

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de l’Espai Barça acaben de començar i, com és habitual en treballs de tanta magnitud, la Guàrdia Urbana de Barcelona supervisa que es desenvolupin dins de la normalitat. Aquest dimarts, per exemple, els treballs pels quals el passat 28 de maig el vell Camp Nou va tancar les portes han deixat alguns residus pels quals la policia ha hagut de fer un toc d’atenció als responsables.

A primera hora de la tarda hi havia algunes pedres a la calçada que havien caigut dels camions que sortien amb la runa de les obres de l’espai blaugrana. No eren de grans dimensions, però sí suficients per provocar un possible incident si, per exemple, hi passa una motocicleta pel damunt.

Notícies relacionades

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que passava pel lloc ha advertit de la presència d’aquests residus i han procedit a retirar-los de la via i a comunicar al cap d’obres que això no hauria de tornar a passar.

Les obres del Camp Nou, que estan sent executades per la constructora turca Limak, inclouen l’ampliació de l’Estadi fins a les 105.000 localitats, la construcció de dos anells de llotges VIP, la cobertura de tots els seients, el canvi de l’aspecte exterior i l’adequació dels voltants.