Festival al juny

EL PERIÓDICO sorteja al seu compte d’Instagram 3 abonaments per al Sónar 2023

Segueix les instruccions al compte oficial d’Instagram del diari per optar al premi, valorat en 200 euros

EL PERIÓDICO sorteja al seu compte d’Instagram 3 abonaments per al Sónar 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Sónar compleix 30 anys aquest estiu i, per celebrar-ho, des d’EL PERIÓDICO hem decidit tirar la casa per la finestra i sortejar tres abonaments per al Sónar 2023, el festival pioner a Europa en música, creativitat i tecnologia, que se celebra els dies 15, 16 i 17 de juny a Barcelona.

Entre les estrelles programades aquest any destaquen noms d’impacte, encapçalats per la tornada als escenaris després de quatre anys d’absència de l’artista de culte Aphex Twin. L’enigmàtic geni de l’electrònica, l’irlandès Richard David James, torna al festival barceloní després de 12 anys amb un nou espectacle audiovisual que presentarà la nit del 16 de juny

El festival barceloní presentarà el dissabte 17 l’espectacle ‘HOLO’, una superproducció 3D, d’Eric Prydz, estendard del house progressiu. Segons promet el Sónar, «el xou audiovisual immersiu més potent del moment a escala mundial». Bad Gyal o Alizzz, ara centrat en la seva carrera com a solista, que actuarà al Sónar amb un ‘dj set’ especial anomenat ‘Club 2000’ i dissenyat per al 30è aniversari del festival són alguns dels noms destacats del festival

Tres dies i dues nits, 10 escenaris i més de 100 xous en una programació que compaginarà esperats retorns d’icones globals amb nous espectacles especialment creats per al festival, així com els noms més rellevants de la música electrònica del moment amb talents tant emergents com consagrats de la cultura popular. 

Consulta’n tota la programació a www.sonar.es 

Per participar en el sorteig dels abonaments, valorat en 200 euros, només has de:

  1. Ser seguidor d’@elperiodico_cas

  2. Fer ‘like’ a aquest post

  3. Esmentar 3 amics

Compartir el ‘post’ en ‘stories’ etiquetant @elperiodico_cas 

Notícies relacionades

La participació es tancarà el 09/06 a les 23.59 h. El dissabte 10 de juny en comunicarem els guanyadors en aquest mateix ‘post’.

Consulta les bases legals de participació en el sorteig