Gran construcció

Avancen les obres d’ampliació del moll Adossat al Port de Barcelona

Els treballs tenen un termini d’execució de mig any

Avancen les obres d’ampliació del moll Adossat al Port de Barcelona

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consell d’administració del Port de Barcelona ha aprovat iniciar la licitació per construir la superestructura de la tercera fase de l’ampliació del Moll Adossat amb un pressupost base de 7.046.362 euros (sense IVA). La nova infraestructura inclourà la construcció de 631 metres de vora de moll, incloent-hi l’equipament portuari (escales, norais i defenses), la instal·lació de les xarxes de serveis (aigua, telecomunicacions i connexió de mitjana tensió) i la xarxa de drenatge.

Notícies relacionades

L’obra té un termini d’execució de mig any i deixarà el moll preparat per la construcció de la terminal de MSC i la futura terminal de RO-Pax. Pel que fa a les obres de reurbanització i la infraestructura necessària per operar, aniran a càrrec de les empreses concessionàries.

D’altra banda, l’obra compta amb la superestructura necessària per instal·lar la xarxa de mitjana tensió per fer arribar l’electricitat fins als barcos, tal com està previst al projecte Nexigen d’electrificació de molls del Port de Barcelona.