Successos

Vídeo | Intent d’atracament a un taxi a Barcelona impedint-li el pas amb una corda

«Mentre et pares, et punxen les rodes i així poden robar-te a tu i a l’usuari», alerta Élite Taxi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana un taxista de Barcelona s’ha emportat un bon ensurt durant el servei. Mentre conduïa per l’avinguda Josep Tarradellas, un grup de joves va intentar «esquerdar-li els pneumàtics», presumptament per cometre un atracament. El taxista portava una càmera al cotxe i va gravar tot l’ocorregut.

Els fets es van produir dissabte a la nit. A les imatges es pot veure com els joves es col·loquen als dos costats de la calçada, subjectant el que sembla una corda o cinta per impedir el pas del vehicle. A l’aturar-se, un d’ells s’acosta al taxi ràpidament amb una navalla a la mà amb la intenció de punxar-li les rodes. Per sort, el conductor va poder arrencar abans.

Notícies relacionades

El taxista ha explicat, en un vídeo que ha enviat als seus companys del gremi, que durant el succés portava uns passatgers i que va tancar el vehicle per seguretat. Seguidament, envia un missatge d’alerta a la resta de taxistes de Barcelona: «Aneu amb compte».

El sindicat Élite Taxi ha explicat mitjançant un comunicat que es tracta d’«una nova manera» de robar en la qual, «mentre et pares, et punxen les rodes i així poden atracar-te a tu i a l’usuari». «Estigueu molt atents, perquè ens temem que no serà l’última vegada que ho intentin», afegeix el portaveu de l’entitat, Tito Álvarez.