Sis passis

Un espectacle de llum i so il·luminarà la Sagrada Família de Barcelona aquesta Setmana Santa

El temple de Gaudí relatarà la passió i la mort de Jesús amb una locució musicada i textos del bisbe auxiliar mort l’any passat

La Sagrada Família il·luminada.

La Sagrada Família il·luminada. / ALBERT GEA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Sagrada Família celebra la Setmana Santa amb un espectacle de llums i so que il·luminarà la basílica les nits dels dies 3, 4 i 5 d’abril.

Durant aquests tres dies, la façana de la Passió s’il·luminarà amb el relat de la passió i la mort de Jesucrist. A aquest espectacle de llums l’acompanyarà, en forma d’homenatge, una locució musicada amb textos escrits pel que va ser bisbe auxiliar de Barcelona entre el 2017 i el 2022, Antoni Vadell i Ferrer, que va morir l’any passat.

Sis passis en tres dies

Notícies relacionades

Les persones interessades podran disfrutar de la il·luminació de manera gratuïta des de l’interior del recinte fins a completar l’aforament, o des de l’exterior, al carrer. Els dies 3, 4 i 5 d’abril es faran dues sessions de 30 minuts cada una. La primera sessió, a les 20.45 h, serà en català. La segona, a les 21.30 h, en castellà.

Aquest espectacle forma part de la programació que ofereix la Sagrada Família durant la Setmana Santa. Altres activitats que ofereix la basílica són les celebracions litúrgiques de la missa de Rams, el tridu pasqual i el viacrucis, i un taller familiar dirigit a nens i nenes.