Veí de la Trinitat

Mor Daniel Jordà, històric forner de Barcelona

Veïns, entitats i polítics barcelonins lamenten la mort del propietari de l’emblemàtic Forn Trinitat

Mor Daniel Jordà, històric forner de Barcelona
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana ha mort Daniel Jordà, forner i figura reconeguda al barri barceloní de la Trinitat Vella. Precisament allà hi ha el seu emblemàtic negoci, el Forn Trinitat, situat al número 14 de la plaça de la Trinitat. Es va inaugurar el 1927 i el 2008 va ser reconegut com «la millor botiga de Barcelona». Així mateix, l’associació ‘Panàtics’ el considera un dels millors forns de Catalunya.

Notícies relacionades

Jordà va néixer i va viure tota la vida al barri de la Trinitat, on també va formar la seva família. El seu fill, que també es diu Daniel Jordà, es dedica igual com el seu progenitor a la fleca artesanal, i té un altre reconegut forn, anomenat Panes Creativos, al número 5 de la plaça de Garrigó de Barcelona.

Arran de la notícia de la seva mort, nombrosos veïns, entitats del barri i polítics han mostrat públicament les seves condolences. Entre ells l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que a través de Telegram ha reconegut Jordà com un «històric activista veïnal de Trinitat Vella». En la mateixa línia, altres persones han publicat missatges que remarquen la «implicació» del forner amb el barri, les entitats i amb les persones.

Temes:

Barcelona