Per obres

MAPA | El popular mercat ambulant de la Zona Franca es trasllada al costat d’una parada de metro

  • A partir d’aquest diumenge es trasllada als carrers dels Ferrocarrils Catalans i de la Mare de Déu de Port, a poca distància de la seva ubicació habitual

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mercat ambulant de la Zona Franca estrena nova ubicació aquest diumenge vinent 26 de març. L’històric mercat ambulant inicia un «exili» temporal: les obres de reforma del barri exigeixen deixar lliures els carrers de l’Acer, de la Metal·lúrgia i del Crom, on les parades comercials feia més de 50 anys que estaven assentades. I és que en aquest lloc l’ajuntament farà ben aviat obres d’urbanització dels sectors 3 i 2 dels carrers de la Marina del Prat Vermell.

Per aquesta raó, les 230 parades del mercat ambulant es traslladen ara als dos costats d’un passeig d’uns 850 metres des de l’encreuament del carrer dels Ferrocarrils Catalans amb el carrer Foc fins a l’encreuament del carrer de la Mare de Déu de Port amb el de carrer Motors.

Afectacions al trànsit

Notícies relacionades

Al carrer Mare de Déu de Port, les parades ocuparan només la via de circulació en sentit muntanya. Per tant, la circulació en aquest sentit quedarà tallada al trànsit cada diumenge entre les 07 h i les 16 h. En sentit mar es mantindrà oberta la circulació, malgrat que aquest carril també servirà per aparcar els vehicles dels propietaris de les parades del mercat ambulant. Els vehicles que arribin des del port o la ronda del Litoral es desviaran pel carrer Motors cap al passeig de la Zona Franca. El carrer de Vilageliu i Gavaldà quedarà com a atzucac i, per tant, serà de doble sentit.

Com es pot arribar al mercat ambulant

Per contra, l’accés en transport públic serà encara més fàcil. Aquells interessats a continuar passejant i comprant per aquest històric mercat ambulant, s’hi poden acostar amb metro, baixant a la parada Foc de la línia 10 Sud, que és just al costat de la nova ubicació. També, hi poden anar amb autobús, amb les línies 23, 109, V3 i H16.

Temes:

Barcelona