Plans

On es pot celebrar el Dia del Pare a Barcelona

El Tibidabo, el Zoo, l’Aquàrium i el Jardí Botànic ofereixen activitats per a tota la família

On es pot celebrar el Dia del Pare a Barcelona

ALFREDO CASAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Dia del Pare se celebra aquest diumenge vinent, 19 de març, i convé revisar quins plans ofereixen alguns dels llocs emblemàtics de Barcelona per gaudir en família de la festivitat. El Parc d’Atraccions del Tibidabo, el Zoo, l’Aquàrium i el Jardí Botànic són reclams ineludibles perquè grans i petits disfrutin junts de la jornada.

El Parc d’Atraccions del Tibidabo acaba de reobrir –ho va fer el 4 de març– amb cinc espectacles a la cartellera: el número musical ‘Gerónimo i les lletres enigmàtiques’, amb el popular Gerónimo Stilton al capdavant; la pel·lícula ‘Meg and the lost sceptre’, que es projecta al Dididado, una sala de cine de quatre dimensions; ‘Pallassos de fusta’, al Marionetarium; el xou ‘Mascotes del Tibidabo, amb sessions a diferents hores, i el passatge del terror del Krüeger Hotel.

El Zoo de Barcelona estrena el seu propi Escape Room, apte per a tota la família. La sessió és de 10.15 a 11.00 hores. El Zoo desafia els seus visitants a resoldre els misteris d’aquest espai dedicat als invertebrats per trobar la sortida.

Notícies relacionades

L’Aquàrium ofereix fins a finals de mes diverses activitats familiars: un joc de pistes en què els pingüins són els protagonistes; un taller de màscares i xapes; un taller experimental sobre aus, i la possibilitat de xerrar amb els cuidadors dels pingüins per descobrir tots els secrets d’aquestes populars aus marines.

Una altra opció és acudir al Jardí Botànic, situat a Montjuïc, que concentra un bon grapat d’activitats pensades per a les famílies. Cada cap de setmana organitza un itinerari guiat per conèixer la flora mediterrània disseminada per paisatges de tot el món; la ‘Jugatecambiental’ ofereix jocs i itineraris guiats per als més petits; hi ha activitats per capbussar-se en el món de les abelles i el procés de pol·linització, així com un joc de pistes i un taller per meravellar-se amb el cant dels ocells, entre d’altres.