Acord PSC-Units

Collboni postula Batlle com a regidor de Ciutat Vella si és alcalde de Barcelona

PSC i Units per Avançar han formalitzat l’acord per renovar la coalició electoral de cara a les municipals

Collboni postula Batlle com a regidor de Ciutat Vella si és alcalde de Barcelona

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous, el PSC ha formalitzat l’acord per renovar la coalició electoral amb Units per Avançar, la formació hereva d’Unió Democràtica amb la qual els socialistes comparteixen grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona i altres municipis catalans. En el cas de la capital catalana, Units per Avançar té representació al govern d’Ada Colau amb Albert Batlle, actual tinent d’alcalde de Seguretat i regidor de Sarrià-Sant Gervasi. Durant la renovació d’aquesta unió, l’alcaldable del PSC Jaume Collboni ha anunciat que, en cas de ser elegit alcalde, Batlle formaria part del seu govern com a regidor del districte de Ciutat Vella i, de nou, de l’àrea de Seguretat.

Notícies relacionades

Els socialistes han apuntat que si finalment Batlle assumeix la gestió del districte de Ciutat Vella, això suposaria «un nou repte» per a ell, que actualment és responsable de Sarrià-Sant Gervasi. Així mateix, recorden que qui va ser director dels Mossos d’Esquadra ja havia sigut prèviament regidor del districte d’Horta-Guinardó i també de l’àrea d’Esports del consistori.

L’acord s’ha signat aquest dijous en un acte celebrat al Centre Cívic Vil·la Florida de Gant Gervasi, a Barcelona, en el qual també ha participat el primer secretari del PSC, Salvador Illa, i el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler.