Bitllet digital

La T-Jove es deixarà de vendre en cartró el 15 de març

Només es podrà utilitzar a través de la T-Mobilitat, el nou sistema de bitllet digital

Aquell mateix dia, a més, aquesta targeta de transport públic s’ampliarà fins als 30 anys

La T-Jove es deixarà de vendre en cartró el 15 de març

ATM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir del dimecres 15 de març, la T-Jove es deixarà de vendre en format cartró i es podrà utilitzar exclusivament a través de la T-Mobilitat, el nou sistema de bitllet digital que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) està mirant de consolidar. Aquell mateix dia, a més, aquesta targeta de transport públic s’ampliarà fins als 30 anys.

Així mateix, el bitllet tindrà un preu únic a totes les zones de 40 euros, al ser originàriament de 80 euros i tenir una bonificació del 50%.

¿Com obtinc la T-Jove en la T-Mobilitat?

La T-Mobilitat, que es pot utilitzar amb el telèfon mòbil o que es pot obtenir en format físic de plàstic dur, es pot adquirir tant per la web de TMB com a través de la TMB App, i també als punts de venda presencials habilitats.

Notícies relacionades

Una vegada registrats, els usuaris poden sol·licitar la seva targeta per 4,5 euros. En cas que la demanin en línia a través de la web, rebran la targeta a l’adreça indicada en un període màxim de 10 dies, segons l’ATM.

Les persones que disposen d’Android amb NFC poden viatjar amb el seu telèfon, sense necessitat de targeta física. L’‘app’ T-Mobilitat i TMB App permeten accedir al transport públic sempre que s’hagi descarregat una funcionalitat extra que permet vincular el compte a una cartera electrònica, en què es guarden els títols virtuals de transport. La descàrrega de les aplicacions és gratuïta, però aquesta eina té un cost d’1 euro.