Fotos i classificacions

Busca’t a les fotos de la Mitja Marató de Barcelona 2023

  • Consulta els resultats de la Mitja Marató de Barcelona el 2023

  • Una Mitja Marató de Barcelona 2023 de rècord reuneix més de 21.000 corredors

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

21.477 corredors convocats –la segona xifra més alta de la seva història–, amb un 34% de representació femenina –7.350 dones, la dada més elevada fins ara– i un terç de procedència estrangera. Amb aquestes impressionants xifres es presentava una nova edició de l’Edreams Mitja Marató de Barcelona 2023, que definitivament ha deixat en l’oblit la pandèmia i s’ha celebrat sense cap mena de restricció i en un ambient festiu que recordava la seva època d’esplendor, la que va del 2015 al 2020.

Els corredors han completat els 21,097 quilòmetres de longitud del cèntric circuit barceloní en un dia esplèndid per competir –temperatura fresca d’inici i no excessivament alta al final de la vetllada i sense que el vent, variable i moderat, hi condicionés–.

Una festa atlètica a la qual s’han afegit centenars de barcelonins pels carrers per on transcorre la prova per animar els participants.

Notícies relacionades

A EL PERIÓDICO t’oferirem una extensa fotogaleria que recull els millors moments de la competició esportiva i també de tots els corredors populars que s’han col·locat el dorsal al pit per disfrutar de l’ambient festiu i saludable d’una de les proves més multitudinàries de la ciutat.

A més, pots consultar aquí mateix les classificacions de cadascun dels corredors que han participat en la Mitja Marató.