Consistori barceloní

Maragall acusa el govern de Colau de fer «poc o res» per la joventut

S’ha mostrat crític en declaracions als mitjans, en l’obertura del congrés que celebra aquest dissabte Jovent Republicà, branca juvenil d’ERC, a Barcelona

Maragall acusa el govern de Colau de fer «poc o res» per la joventut

Sílvia Jardí / ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha acusat aquest dissabte el govern municipal d’Ada Colau de fer «poc o res» en polítiques de joventut. Així ho ha afirmat en declaracions als mitjans, a l’obertura del congrés que celebra aquest dissabte Jovent Republicà, branca juvenil d’ERC, a Barcelona.

Segons Maragall, «les polítiques dels governs pseudoprogressistes d’aquesta ciutat han representat un retrocés en termes de polítiques de joventut, de drets reals, reconeguts i exercits per la joventut, molt particularment en la qüestió de la vivenda».

El govern que encapçala Colau «s’omple la boca, parla molt, però fa poc o gens en termes de joventut», ha denunciat Maragall, que incorporarà a la seva llista electoral Jan Sibina com a candidat de les joventuts del partit.

«No complir»

Notícies relacionades

Sibina, per la seva banda, ha acusat l’Ajuntament de Barcelona de «no complir» els seus compromisos en matèria de joventut: «Ha oblidat totes les demandes de les entitats, no ha complert l’acord de pagar les ajudes a temps, ha pagat les ajudes a l’educació en l’oci més d’un any tard», ha protestat.

Segons Sibina, és urgent «treballar per una vivenda digna» per als joves, perquè «Barcelona està expulsant la seva gent jove», que no pot permetre’s pagar els preus actuals.