Eleccions municipals de Barcelona

Collboni fitxa Lluís Rabell com a futur tinent d’alcaldia

El que va ser candidat dels Comuns seria el responsable de Pla de Barris i Participació Ciutadana en cas de victòria del PSC

Collboni fitxa Lluís Rabell com a futur tinent d’alcaldia

ACN

1
Es llegeix en minuts
Sara González
Sara González

Periodista

Especialista en Política

ver +

El cap de llista del PSC per a les pròximes eleccions municipals de Barcelona, Jaume Collboni, ha sumat a la seva candidatura Lluís Rabell, el que va ser candidat dels Comuns (Catalunya Sí Que Es Pot, en aquell moment) en els comicis a la Generalitat del 2015 i anteriorment, expresident de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona. Rabell seria tinent d’alcaldia de Pla de Barris i Participació Ciutadana en cas que Collboni arribés a l’alcaldia de Barcelona, segons ha avançat RAC-1.

Notícies relacionades

La clau del fitxatge de Rabell, de 68 anys, és la intenció del PSC per captar votants que no estiguin satisfets amb la tasca de l’actual alcaldessa, Ada Colau.

Rabell ja va donar el seu suport públic a Collboni a la precampanya de les anteriors municipals i passades les eleccions va demanar a Colau que acceptés el suport de Manuel Valls per ser alcaldessa i formar un govern municipal d’esquerres amb el PSC.