Presentació d’un jugador

Ibai Llanos truca a Ada Colau per demanar-li un «gran esdeveniment» de la Kings League a Barcelona

L’‘streamer’ ha plantejat amb el periodista Gerard Romero la possibilitat de realitzar un «gran anunci» del Porcinos FC a la Sagrada Família o la torre Glòries

  • Així és el «circ» de la Kings League: Piqué porta internet a la pista

A1-141877488.jpg

A1-141877488.jpg / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts

Ibai Llanos i Gerard Romero s’enfronten aquest diumenge en la jornada 5 de la Kings League amb els seus respectius equips, el Porcinos FC i el Jijantes FC. Per animar la prèvia, els dos ‘streamers’ van fer un Twitch mà a mà que va anar pujant de nivell fins que, per «il·lusió», se’ls va ocórrer trucar per telèfon a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per demanar-li un «gran esdeveniment» a la ciutat.

Colau va agafar la trucada i va confessar que els atenia després d’oficiar dues bodes i una reunió. Però li venia de gust conversar amb Llanos i Romero per un motiu: «Ibai em té guanyada. Tenim un referent en ell», va afirmar després d’explicar que el seu fill, d’11 anys, «es va interessar pels impostos» gràcies a l’‘streamer’.

«Fer una cosa especial»

Notícies relacionades

A més de sorprendre’s per aquestes afirmacions, Llanos va recollir el guant de manera immaculada. «Llavors potser cal tornar el favor», li va temptejar l’alcaldessa. Tot i que no hi ha res tancat, el gran triomfador dels premis ESLAND 2023 pretén fer un «gran anunci» sobre un nou fitxatge del Porcinos, el club de la Kings League que presideix. «M’agradaria que en algun lloc de Barcelona poguéssim fer una cosa especial», va precisar. En concret, li agradaria fer-ho en un lloc emblemàtic «com la Sagrada Família o la torre Glòries», va indicar

Respecte al fitxatge mediàtic del Porcinos, poc se sap. «L’estem tancant», va indicar. Sobre el com, Romero va posar sobre la taula la possibilitat de fer una projecció o penjar una pancarta de grans dimensions. Sigui com sigui, Colau es va mostrar receptiva de cara a la possibilitat que la ciutat cedeixi algun espai perquè el Porcinos FC pugui fer un anunci sorpresa.