Per Santa Eulàlia

Sortegen 9.000 entrades gratis per visitar la Sagrada Família de Barcelona

  • Les inscripcions al sorteig s’inicien aquest dilluns i finalitzen el 6 de febrer

  • La visita al temple es faria el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer

Sortegen 9.000 entrades gratis per visitar la Sagrada Família de Barcelona

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Sagrada Família obrirà les seves portes gratis a 9.000 afortunats que aconsegueixin una entrada a través del sorteig que comença aquest dilluns 6 de febrer. Per segon any consecutiu, i amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, la basílica rebrà els afavorits del sorteig el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer. L’horari per visitar el temple serà de 15 h a 18 hores.

Com es pot participar en el sorteig

El termini per fer la inscripció i poder optar a una de les 9.000 entrades ha començat aquest dilluns, 30 de gener, i finalitzarà dilluns vinent, 6 de febrer, a les 10 hores. Serà aquell mateix dia, el 6 de febrer, quan es farà el sorteig per repartir les entrades.

Notícies relacionades

Els interessats a inscriure’s al sorteig ho poden fer a través d’un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i a les seves xarxes socials.

Portes obertes per Santa Eulàlia 2023

Aquest és el segon any que la Sagrada Família obre les seves portes coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia. L’any passat, el 2022, es van sortejar 6.000 entrades. Aquest any, els responsables de la basílica han decidit augmentar la xifra fins a les 9.000, després de la «bona rebuda» de l’edició de l’any passat.