Eleccions municipals 2023

Trias, sobre l’enquesta d’EL PERIÓDICO: «Anem bé, però no és suficient»

  • ENQUESTA | Trias surt al capdavant però es manté el pols a quatre a Barcelona

  • SONDEIG | Uno de cada quatre barcelonins prefereixen Trias com a alcalde

  • ESPECIAL MULTIMÈDIA | Les grans batalles electorals de 2023

Trias, sobre l’enquesta d’EL PERIÓDICO: «Anem bé, però no és suficient»

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Anem bé, però no és suficient». El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona en les pròximes eleccions municipals, Xavier Trias, ha reaccionat a l’enquesta que ha realitzat el Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO. Segons el sondeig, l’exalcalde s’ha col·locat en primera posició després de la sobtada sortida del govern municipal de Jaume Collboni (PSC).

Notícies relacionades

En un vídeo que ha publicat al seu compte oficial de Twitter, Trias ha pronunciat les següents paraules: «Les enquestes diuen que anem bé, però no és suficient. Si volem realment guanyar les eleccions i ser alcaldes de Barcelona, necessitem continuar treballant, aconseguint molts més vots i molt més suport de la gent». Al mateix tuit, el candidat ha adjuntat l’enllaç de l’enquesta d’aquest diari.

Falten quatre mesos per a les eleccions. Els últims comicis, els del 2019, van tenir un resultat molt ajustat a la capital catalana, i un turbulent desenllaç de les negociacions per la vara de comandament municipal. Tot i que en aquesta enquesta Trias s’ha col·locat en primera posició per davant de Colau, Collboni i Maragall, els quatre principals aspirants es mouen en una forquilla de tan sols tres regidors.