Segons Tripadvisor

Barcelona, elegida la sisena millor ciutat del món per menjar

La plataforma de viatges ha publicat els seus premis ‘Travellers Choice 2023’ amb les millors destinacions segons els seus usuaris

Barcelona, elegida la sisena millor ciutat del món per menjar

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts

La plataforma de viatges Tripadvisor ha publicat, un any més, els seus premis ‘Travellers Choice’; una sèrie de rànquings amb les millors destinacions, hotels i restaurants del món, segons les valoracions dels seus usuaris. Barcelona apareix com una de les millors ciutats en la categoria de ‘Millors destinacions culinàries’ per visitar aquest 2023.

Aquest any, la capital catalana es troba en la sisena posició de la llista de 25 millors destinacions gastronòmiques del món de Tripadvisor. Descendeix una posició en aquest rànquing respecte al 2022, quan va ocupar-ne el cinquè lloc. Tot i així, es tracta d’un satisfactori resultat per a la ciutat. 

¿Sangria a la Rambla?

Notícies relacionades

«Assaboreix una sangria a la terrassa d’alguna cafeteria a la Rambla mentre observes els artistes de carrer i crea el teu propi banquet mòbil anant de tapes de bar en bar», suggereix –increïblement– la plataforma als turistes. El cert és que la Rambla és, probablement, l’últim lloc al qual s’hauria d’acudir per viure una bona experiència gastronòmica. Per sort, Barcelona gaudeix d’una àmplia oferta de restauració més enllà d’aquest freqüentat lloc amb opcions que sí que podrien fer la ciutat mereixedora d’aquest premi.

Per davant de Barcelona, les cinc millors destinacions culinàries que ha triat Tripadvisor són Roma (Itàlia), Creta (Grècia), Hanoi (Vietnam), Florència (Itàlia) i París (França).