Aquest dijous

El nadó abandonat a Barcelona rep l’alta mèdica

Viurà a partir d’avui mateix amb una família d’acollida

Té aproximadament un mes d’edat

El nadó abandonat a Barcelona rep l’alta mèdica

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts

El nadó abandonat a Barcelona dimarts passat, dia 24, dins d’una bossa d’esports ha rebut aquest dijous l’alta mèdica, després que se li hagin fet diverses proves i de comprovar que el seu estat de salut és bo. Viurà a partir d’avui mateix amb una família d’acollida.

Fonts de l’Hospital Sant Joan de Déu han informat aquest dijous a EFE que el nadó rep avui l’alta mèdica, per la qual cosa ja podrà sortir del centre sanitari. Per la seva banda, fonts del Departament de Drets Socials han indicat a EFE que el nadó anirà directament a viure amb una família d’acollida.

Notícies relacionades

El nadó, d’aproximadament un mes, va ser trobat per una dona a primera hora del matí de dimarts passat dins d’una bossa de tela, vestit i embolicat en una manta, al carrer Begur del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. En aquell moment, la temperatura era d’uns 4 ºC i estava plovent, per la qual cosa, segons els Mossos d’Esquadra, podria considerar-se una «temptativa d’homicidi».

Com va explicar aquest diari, la dona que el va trobar, Ana Edilia, sortia de treballar quan va veure la bossa d’esport amb la criatura dins davant el portal de casa seva. «Vaig creure que era un ninot però va moure els ulls», explicava aquest dimecres. Al comprendre que era un nounat se’l va posar a la falda i va esperar els Mossos d’Esquadra.