Ensurt a les Corts

Falsa alarma per bomba a l’Hotel Hilton de Barcelona

«Vinc amb un propòsit i tinc dues bombes a la motxilla», ha dit l’hoste d’una de les habitacions en una trucada a recepció

Hotel Hilton Barcelona, a la Diagonal.

Hotel Hilton Barcelona, a la Diagonal. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eren les dues de la matinada d’aquest dijous aproximadament i ha sonat el telèfon de la recepció de l’Hotel Hilton, al districte de les Corts de Barcelona: «Vinc amb un propòsit i tinc dues bombes a la motxilla», ha dit l’hoste que s’allotjava en una de les seves habitacions. L’establiment ha contactat immediatament amb els Mossos d’Esquadra i unitats d’ARRO, especialitzats en terrorisme i en desactivació d’explosius, s’han personat a l’hotel i han mirat, infructuosament, de parlar amb l’home. 

Més d’una hora després, els agents han pogut accedir a l’habitació 131, des de la qual s’havia rebut la inquietant trucada, i han comprovat que el subjecte no tenia cap explosiu, segons ha informat ‘El Nacional’. 

Després de constatar que era una falsa alarma, l’home ha sigut atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i se l’ha traslladat a un centre sanitari, on se l’està atenent a la unitat de psiquiatria. L’atestat policial reflecteix que es tracta d’un pacient psiquiàtric bipolar que no s’està medicant i tot ha quedat en un gran ensurt. 

«Resposta ràpida»

Notícies relacionades

Des de Westmont Management, empresa propietària del grup Hilton, han confirmat l’episodi que aquesta matinada ha generat «preocupacions sobre el benestar d’un hoste», motiu pel qual s’ha contactat amb les autoritats, que finalment han traslladat aquest hoste a un centre mèdic «on ha pogut rebre l’atenció adequada» després d’una «resposta ràpida» sense alterar-se la seguretat de l’establiment.

«En cap moment hi ha hagut cap risc de seguretat per a cap altre hoste, treballador o per a la propietat. No hi ha hagut més motius de preocupació i estem molt agraïts amb les autoritats locals» ha destacat el director de Hilton Barcelona, Antonio Ruano.