Protesta

Vaga de taxis: qui és Tito Álvarez, el portaveu d’Élite Taxi

  • És el cap visible de les protestes del sector a Barcelona des de fa anys

zentauroepp46661695 pla americ  del l der d  lite taxi  tito  lvarez  adre ant s190122210715

zentauroepp46661695 pla americ del l der d lite taxi tito lvarez adre ant s190122210715 / Toni Jaimez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tito Álvarez s’ha erigit des de fa anys en el cap visible del sector del taxi, i el defensor més conegut dels drets dels conductors.

Álvarez ha sigut i és el portaveu habitual cada vegada que hi ha una protesta o una vaga com la d’aquest dimecres, sempre amb un ull posat que els VTC, llegeixi’s Uber i Cabify, no alterin les condicions de treball ni es converteixin en una competència que amenaci el sector tradicional del taxi.

Notícies relacionades

Conegut per un estil estrident i pròxim, va néixer a Barcelona el 1976 i es va donar a conèixer amb motiu de la vaga del 2019. És coordinador d’Élite Taxi Barcelona, una associació creada amb companys del sector que s’ha convertit en la plataforma des d’on defensa el taxi.

Presència mediàtica

Élite Taxi té prop de 2.000 associats, i els últims anys s’ha convertit en el col·lectiu vinculat a aquest sector més conegut. Tito Álvarez ha recorregut a una presència notable als mitjans de comunicació per difondre la seva tasca, a més d’un compte de WhatsApp des d’on bombardeja constantment amb informació els periodistes.

Temes:

Taxis