Es podria haver ofegat

El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona devia 100.000 lliures a la màfia somali

El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona devia 100.000 lliures a la màfia somali
1
Es llegeix en minuts

La investigació del cas de la desaparició del jugador de rugbi Levi Davis té dues noves hipòtesis. El jove de 24 anys, que va desaparèixer a Barcelona fa tres mesos després de baixar d’un ferri procedent d’Eivissa, es pot haver ofegat després de ser perseguit per delinqüents per un deute de 100.000 lliures esterlines, segons ha informat aquest matí el diari britànic ‘The Sun’.

L’exjugador professional va ser vist per última vegada quan sortia d’un pub irlandès a Barcelona el 29 d’octubre. La policia en va trobar el passaport a la zona del port de la ciutat. Segons explica ‘The Sun’, la seva família va contractar un investigador privat, que va detectar que la seva targeta bancària i el seu telèfon no s’havien utilitzat des que va desaparèixer. Tanmateix, el mitjà britànic destaca que Levi podria tenir grans deutes amb la màfia somali «a causa que el seu estil de vida era molt festiu i es va descontrolar». ‘The Sun’ detalla que Davis devia uns 115.00 euros.

Notícies relacionades

El programa televisiu Good Morning Britain ha explicat que el detectiu privat Gavin Burrows temia que l’esportista s’hagués ofegat al port de Barcelona. ‘The Sun’ detalla que es va portar a terme una recerca, però no es va trobar cap cadàver a la zona portuària de Barcelona.

La mare de Levi Davis, Julie, ha anat a Good Morning Britain i s’ha ensorrat al recordar l’última abraçada que li va fer el seu fill abans d’anar a Espanya. Julie explica en el programa que just abans d’anar-se’n, el seu fill li va dir que li fes una abraçada per si n’era l’última. En el vídeo que publica GMB a les seves xarxes socials, Julie explica que no té esperança de tornar a veure el seu fill viu.

Temes:

Successos