Incident sota sospita

Els Mossos investiguen un incendi en una panificadora de Josep Bou

  • La policia catalana sospita que el foc va ser provocat al trobar-se líquid inflamable a prop de la instal·lació

Els Mossos investiguen un incendi en una panificadora de Josep Bou

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos estan investigant les causes d’un incendi que es va declarar aquest dimarts a la tarda en una panificadora propietat de l’encara regidor a Barcelona Josep Bou, i que està situada al carrer dels Tapissers de Montcada i Reixac.

Els bombers van ser avisats poc abans de les cinc de la tarda, segons va avançar ‘El País’, a causa del foc declarat a la instal·lació, però finalment no van haver d’intervenir perquè els treballadors de l’empresa van apaivagar les flames amb un extintor. El foc s’havia encès en una paret interior de la panificadora.

Notícies relacionades

A la zona per on accedeixen els vehicles a la panificadora es van trobar restes d’un líquid inflamable, cosa que fa sospitar la policia que va ser provocat. El cas l’ha assumit l’àrea d’informació dels Mossos.

El cotxe com a antecedent

El vigilant de la panificadora va declarar haver vist uns nois que sortien del local amb una garrafa a la mà, segons fonts policials. El 30 d’abril passat, Bou va denunciar que el seu cotxe havia sigut calcinat a Barcelona quan el va aparcar al carrer de Ceuta per reunir-se amb militants en una carpa. Els Mossos van concloure que l’incendi no va ser provocat, malgrat que Bou ho va donar per fet.

Temes:

Josep Bou