Positiu en alcohol

Denunciat el conductor d’un patinet per anar borratxo i fent esses en un túnel de Barcelona

  • La Guàrdia Urbana sorprèn el conductor d’un vehicle circulant ebri i infringint la prohibició de comunicar-se amb la seva dona

Denunciat el conductor d’un patinet per anar borratxo i fent esses en un túnel de Barcelona

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana ha denunciat el conductor d’un patinet al qual va sorprendre aquest diumenge circulant begut i fent esses dins del túnel de la Rovira, a Barcelona. El cos ha informat a Twitter que l’infractor va donar positiu en el control d’alcoholèmia que se li va practicar.

Segons les dades que la policia ha revelat, el conductor va donar una taxa de 0,46 mil·ligrams per litre en aire expirat, gairebé el doble del permès. El cos l’ha denunciat per incomplir el límit d’alcohol permès per conduir.

Notícies relacionades

No és l’únic conductor que la Guàrdia Urbana ha caçat begut a la xarxa viària de Barcelona en les últimes hores. El cos també ha informat aquest dilluns que ha ordenat aturar un vehicle per una infracció de trànsit. A continuació, els agents han practicat un test d’alcoholèmia a la persona que anava al volant, donats els símptomes que manifestava de conduir presumptament ebri.

La policia explica que, mentre els guàrdies efectuaven les comprovacions, el conductor manipulava el seu telèfon i assegurava que estava parlant amb la seva dona. Els agents han acreditat que l’infractor ha donat positiu en el control antialcohol i, a més, s’han assegurat que l’home carrega amb una prohibició judicial que li impedeix comunicar-se per qualsevol mitjà amb la seva exparella.