Mobilitat interurbana

La T-mobilitat s’integra a 43 línies de bus de la Hispano Igualadina a Barcelona

Entre les incorporacions destaquen les línies e-5, e-22 i e-23 de la xarxa Exprés.cat

La T-mobilitat s’integra a 43 línies de bus de la Hispano Igualadina a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

La T-mobilitat s’ha integrat aquesta setmana a 43 línies interurbanes de la Hispano Igualadina, operada per Montbus, que recorren les comarques barcelonines de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Bages i el Baix Llobregat i les connecta amb Barcelona. Entre les línies que s’incorporen, destaquen les de la xarxa Exprés.cat e-5, e-22, i e-23 i també el servei municipal de bus d’Abrera, informa l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) en un comunicat.

Notícies relacionades

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és progressiva des de l’estiu, i actualment el sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, la xarxa de busos de l’AMB i diferents serveis interurbans i urbans d’autobusos de les corones 2, 3, 4, 5 i 6.

A la web de la T-mobilitat es pot consultar en tot moment quines línies interurbanes estan ja integrades al nou sistema. La fragmentació d’operadors a la xarxa de bus interurbà de Catalunya, fruit d’una història de petites empreses molt arrelades a cada territori, ha alentit l’expansió de la targeta als autobusos que connecten la capital diàriament amb tota la regió metropolitana.