A la Via Laietana

Detinguts per robar utilitzant la força un rellotge a Barcelona després d’acumular 30 antecedents

  • Els arrestats, un home i una dona, van abordar i van colpejar un vianant per sostreure-li el rellotge

Detinguts per robar utilitzant la força un rellotge a Barcelona després d’acumular 30 antecedents

JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona per un robatori violent ocorregut el 23 de novembre a la Via Laietana, a Barcelona, en el qual van abordar i van colpejar la víctima per robar-li. A més, la parella acumula 30 antecedents delictius.

Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra a Efe, els detinguts són un home de 56 anys, que acumula 20 antecedents per robatoris amb força i violència, i una dona de 49 anys, amb nou antecedents per robatoris violents. Els fets es van produir el dimecres 23 de novembre a la matinada. Els dos detinguts van abordar per l’esquena un home, a qui a més van colpejar per aconseguir robar-li el rellotge i la cartera.

Notícies relacionades

Durant el forcejament entre la víctima i els lladres, el rellotge de l’home es va trencar. Els detinguts van fugir amb la cartera, que va ser trobada més tard en una paperera.

El jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia va decretar l’ingrés a presó per a l’home. Se l’acusa d’un delicte de robatori amb violència i d’un delicte de lesions, mentre que la dona va quedar en llibertat amb càrrecs.