Accident laboral

Mor un home al caure mentre reparava un aire condicionat a Barcelona

  • El treballador, de 28 anys, reparava un aire condicionat en un setè pis a Sant Andreu quan es va precipitar pel celobert

Mor un home al caure mentre reparava un aire condicionat a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Un home de 28 anys ha mort aquest dimecres en un accident laboral quan ha caigut d’un setè pis a un celobert mentre reparava un aire condicionat en un pis al districte de Sant Andreu de Barcelona, informen els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

Al rebre l’avís, poc abans de les 17.30 hores, s’han desplaçat cinc dotacions dels Mossos, una dels Bombers de la Generalitat i una altra del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que, malgrat la seva actuació, no han pogut salvar-li la vida.

Notícies relacionades

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia i de la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat.

Segon accident en pocs dies

És el segon accident d’aquestes característiques que es produeix a Barcelona en menys d’una setmana. Divendres passat, un operari va caure d’un setè pis mentre treballava en un immoble situat al passeig de Gràcia amb l’encreuament del carrer de Bonavista, recorda Betevé. En aquell cas la víctima va ser traslladada pel SEM en estat greu a l’Hospital Clínic.