Del 15 al 17 de novembre

Barcelona porta al congrés Smart City Expo 40 projectes de transició ecològica i digital

L’ajuntament rebrà més de 50 delegacions internacionals interessades en les seves polítiques

Barcelona porta al congrés Smart City Expo 40 projectes de transició ecològica i digital

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona portarà a l’ Smart City Expo World Congress (SCEWC) 40 projectes innovadors perquè la ciutat pugui «liderar» la transició ecològica i digital, informa aquest dissabte en un comunicat.

El SCEWC 2022 està organitzat per Fira de Barcelona del 15 al 17 de novembre al recinte Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i reunirà en la seva 11a edició representants de més de 700 ciutats dels cinc continents.

Coincidint amb el SCEWC, l’ajuntament rebrà més de 50 delegacions internacionals interessades a conèixer les polítiques públiques de la ciutat.

Estand municipal

Barcelona leads the way / Barcelona lidera’ serà el lema de l’estand municipal, que mostrarà aplicacions que milloren la vida quotidiana de la gent, iniciatives per digitalitzar serveis i gestió urbana, i projectes en marxa per a «una ciutat més verda i amb una mobilitat més sostenible i intel·ligent».

Notícies relacionades

A més, s’habilitarà un espai per explicar iniciatives d’impuls a la innovació i la competitivitat de les empreses i el potencial que hi ha, tant en talent com en ecosistema digital.

L’estand també inclourà una zona on 10 empreses innovadores (seleccionades per una convocatòria conjunta de Barcelona Activa-Generalitat de Catalunya) presentaran els seus productes, projectes i solucions.