Al centre urbà

Un hotel de luxe de Barcelona, escollit el millor de totes les ciutats d’Espanya

L’establiment destaca per la seva «singularitat, sofisticació i servei personalitzat»

Un hotel de luxe de Barcelona, escollit el millor de totes les ciutats d’Espanya

Hotel Serras Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’hotel Serras Barcelona ha sigut guardonat com el millor d’Espanya en les categories ‘Best Luxury Urban Hotel’ i ‘Best Luxury Boutique Hotel’ en els premis Beyond Luxury Awards, segons un comunicat fet públic aquest divendres.

El jurat ha destacat «la singularitat, sofisticació i servei personalitzat» de l’establiment, de cinc estrelles i situat al número 9 del passeig de Colom, davant el Moll de la Fusta.

Notícies relacionades

La tercera edició dels premis s’ha celebrat a Màlaga i s’han destacat els millors establiments de luxe a Espanya i Portugal en 20 categories. La categoria ‘Best Luxury Urban Hotel’ premia el millor hotel situat al centre urbà; mentre que el premi ‘Best Luxury Boutique Hotel’ distingeix als hotels ‘boutique’ amb més personalitat i identitat pròpia i que ofereixen un servei exclusiu als hostes.

El director general del Serras, Antonio Bignone, ha apuntat que els premis són un «reconeixement a la feina feta durant aquests set anys» i que situen Barcelona en l’avantguarda de l’hostaleria de luxe.