Presa de possessió

Noemí Martín substitueix Celestino Corbacho com a regidora de Ciutadans a Barcelona

  • Ocuparà la plaça que deixa l’exalcalde de l’Hospitalet durant els vuit mesos que queden de mandat

Noemí Martín substitueix Celestino Corbacho com a regidora de Ciutadans a Barcelona

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Noemí Martín ha pres possessió aquest dijous com a regidora de l’Ajuntament de Barcelona pel grup de Ciutadans. Martín substitueix en el càrrec Celestino Corbacho, que deixa el consistori després de més de tres anys i després d’haver integrat la candidatura de Barcelona pel Canvi, que va encapçalar l’ex primer ministre francès Manuel Valls.

Orgull de Ciutat Meridiana

Martín era fins ara consellera municipal de Ciutadans a Nou Barris i d’ara endavant serà portaveu a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports del grup que presideix Luz Guilarte.

Notícies relacionades

La nova regidora ha jurat el seu càrrec en presència de l’alcaldessa, Ada Colau, i diversos regidors de diferents grups. En la seva intervenció, ha destacat que continuarà «lluitant per Nou Barris» i ha apel·lat a l’«orgull de ser de Ciutat Meridiana», barri que ha definit com a «lluitador i reivindicatiu». Martín ha qualificat Corbacho de «veritable exemple». 

La nova regidora ocuparà la plaça que deixa l’exalcalde de l’Hospitalet durant els vuit mesos que queden mandat. Un període que podria ser l’últim del partit en el consistori si es manté la seva tendència a la desaparició de les institucions.