A la Gran Via

Un home mor atropellat per un taxi a Barcelona

El conductor ha donat negatiu en el test d’alcoholèmia i de drogues

Un home mor atropellat per un taxi a Barcelona

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de mitjana edat ha mort atropellat per un taxi aquesta matinada a Barcelona. Els fets han passat a les 04.16 a l’altura del número 565 de la Gran Via, entre els carrers de Muntaner i Casanova. El conductor del vehicle ha donat negatiu tant en el test d’alcoholèmia com en la prova de drogues, informa l’ajuntament en un comunicat.

Notícies relacionades

La víctima era un sensesostre d’uns 40 anys, ha informat la periodista Anna Punsí a Twitter. Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Vint víctimes mortals a la ciutat des de començament d’any

Vint víctimes mortals a la ciutat des de començament d’anyAmb aquest sinistre, ja són 20 les víctimes mortals en accidents de trànsit a la capital catalana aquest any. L’última va ser una vianant de 68 anys que va ser atropellada per una furgoneta a Nou Barris. En aquesta ocasió, el conductor va ser detingut perquè estava sota els efectes de les drogues. D’altra banda, també han perdut la vida 15 motoristes, dos vianants més i un conductor que va morir en un xoc múltiple a la Ronda Litoral.