Per Sergi Mas

‘El pòdcast d’El Periódico’: Barcelona, 2022. Una Mercè preelectoral

‘El pòdcast d’El Periódico’: Barcelona, 2022. Una Mercè preelectoral
1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Amb el pregó de Carla Simón, la directora del premiat film ‘Alcarràs’, es dona el tret de sortida de les festes preelectorals de la Mercè, que comencen aquest divendres i acaben dimarts amb el tradicional Piromusical.

La festivitat és una de les favorites de la capital catalana, que inclourà diverses disciplines artístiques en diferents espais de la ciutat. Des dels concerts i les actuacions musicals, espectacles d’arts de carrer, actes tradicionals i de cultura popular, fins a les propostes gastronòmiques. També aquest any tornaran les activitats de conscienciació i s’hi incorpora el Dissabte Blau, en què s’explicarà la transformació del Port Olímpic i hi haurà tallers divulgatius sobre el mar i els oceans.

Notícies relacionades

Amb l’aportació de Carles Cols, periodista d’El Periódico especialitzat en la crònica de la ciutat, viatgem al passat recordant alguns dels últims pregons, els seus orígens, analitzem la històrica cartelleria i valorem els punts forts d’aquests quatre dies.

On es pot escoltar

‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVoox, Spotify, Podimo, Google Podcast i Apple Podcast.