Investigació en marxa

Mor un jove apunyalat a Barcelona

  • Un segon jove ha resultat greument ferit al ser també atacat amb un ganivet a la platja del Bogatell

Mor un jove apunyalat a Barcelona

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’apunyalament d’un jove a prop de la plaça d’Espanya de Barcelona. Els fets han passat poc després de les tres de la matinada, poc després que finalitzessin els concerts de la Mercè, que havien reunit unes 40.000 persones. La víctima ha mort a causa de la gravetat de les ferides sofertes amb l’arma blanca per part d’un autor, o autors, que han fugit. L’Àrea d’Investigació Criminal de la regió de Barcelona s’ha fet càrrec del cas.

Notícies relacionades

No ha sigut l’únic apunyalament que s’ha produït aquesta nit, festa principal de la celebració de Barcelona. Un altre jove també ha sigut atacat amb un ganivet a la platja del Bogatell, segons ha informat la periodista Anna Punsí. El seu estat és greu.

L’assassinat del jove a prop de la plaça d’Espanya suposa la setena mort en una setmana que es registra a Catalunya. Els sis crims anteriors s’han perpetrat en punts tan dispars de la geografia catalana com l’Hospitalet de LlobregatTortosaSant Adrià de BesòsReus, Campdevànol i Empuriabrava