Festa Major

Programa La Mercè 2022: actes més destacats i PDF

1
Es llegeix en minuts

Les festes de la Mercè 2022 comencen aquest divendres amb un dens programa d’actes, que convida a planificar les activitats per aprofitar al màxim els tres dies de celebració. Si el temps ho permet, és clar. La programació es pot consultar per diverses vies, des d’una completa ‘app’ amb funció de geolocalització fins al tradicional programa en paper i PDF.

Notícies relacionades

Aquesta edició recupera la normalitat prèvia a la pandèmia, amb actes sense registre previ ni reserva de places. En les propostes a l’aire lliure tampoc hi ha limitació d’aforament, tret de casos excepcionals en què el recinte ho requereixi. A més, no caldrà utilitzar mascareta.

Com es pot llegir en el programa PDF, la Mercè 2022 inclou diverses novetats als escenaris de la festa. El Piromusical torna a l’avinguda Maria Cristina, els castellers prendran de nou la plaça Sant Jaume, la Zona Universitària i el parc de l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana s’estrenen com a espai de concerts i circ i el Correfoc es muda al passeig de Gràcia per les obres a Via Laietana. 

Temes:

La Mercè