Reclam a la ciutat

Mapa | Piscines descobertes a Barcelona: són aquí i aquests són els seus horaris

L’Ajuntament obrirà aquest dissabte tres instal·lacions municipals més, que se sumen a les sis que ja estan disponibles

  • Tot Catalunya entra avui en grau de risc màxim per l’onada de calor

Mapa | Piscines descobertes a Barcelona: són aquí i aquests són els seus horaris

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

Barcelona segueix sota una onada de calor asfixiant i els termòmetres batran rècords aquest dijous. Les piscines són un gran reclam per pal·liar la calitja. Ja hi ha sis instal·lacions municipals obertes, però l’Ajuntament de Barcelona ha informat que aquest dissabte n’obrirà tres més perquè els ciutadans puguin banyar-se i remullar-se.

El consistori ha indicat aquest divendres que demà obrirà les Piscines Municipals de Montjuïc i dues instal·lacions que són ideals per remullar-se perquè cobreixen poc: el llac de Can Dragó i el del Parc de la Creueta del Coll.

Alguns centres esportius municipals (CEM) ja tenen preparades les piscines des de fa setmanes. El públic pot acudir a les de: Bací de Roda, Can Caralleu, Sant Sebastià, Piscines Bernat Picornell, Parc de la Ciutadella i Can Toda.

Preu de les entrades

Notícies relacionades

El preu de les entrades varia a cada instal·lació. En la majoria de piscines, ronden entre els 13 i 14 euros. Però hi ha una excepció: la més barata és la del llac del Parc de la Creueta del Coll, que costa 2,5 euros. Per contra, la més cara és la del Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella: l’entrada general costa 16,28 euros. Si vols anar amb nens, la seva entrada és gratuïta en algunes piscines depenent de l’edat que tinguin.

Mapa de les nou piscines descobertes de Barcelona

Pròximes obertures

L’Ajuntament preveu obrir cinc piscines més descobertes i d’ús municipal en els pròxims dies: la CEM Tennis Vall d’Hebron, el dia 20 juny, la del CEM Trinitat Vella, el 22, la del CEM de la Clota, el 23, la de Guinardó, el 25, i la del Bon Pastor, el 26 de juny.