Festivitat

¿Quins supermercats i comerços estan oberts aquest 15 d’agost a Barcelona i a la resta de Catalunya?

Alguns establiments comercials es poden mantenir oberts aquest dia

¿Quins supermercats i comerços estan oberts aquest 15 d’agost a Barcelona i a la resta de Catalunya?

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Avui dilluns, 15 d’agost del 2022, és festa nacional i, per tant, no es treballa en cap comunitat autònoma, inclosa Catalunya. Però, ¿quins comerços i supermercats poden obrir aquest dia i en quin horari?

Comerços oberts

Notícies relacionades

A Barcelona hi ha 15 dies festius en què els comerços poden obrir, exactament els mateixos que l’any anterior. L’Ajuntament de Barcelona ha modificat el calendari de la Generalitat i entre els dies festius en què els establiments comercials poden obrir mantenint l’horari habitual d’un dia laboral hi ha el 15 d’agost.

Supermercats

Respecte als supermercats, la situació queda de la manera següent:

  • Mercadona: Manté tancats tots els establiments aquest 15 d’agost. De tota manera, se’n pot consultar l’horari aquí.

  • Carrefour: Molts supermercats de la cadena solen obrir el diumenge i també els dies festius, tot i que, en la majoria de casos, en horari reduït. No obstant, hi ha localitats on les botigues estan totalment tancades. Per a qualsevol informació extra, aquest enllaç pot servir d’ajuda.

  • Lidl: Els seus supermercats solen obrir de 9.00 h a 22.00 h de dilluns a dissabte, mentre que els diumenges algunes botigues solen reduir l’horari i obrir només de 10.00 h a 15.00 h o de 10.00 h a 22.00 h. El 15 d’agost les botigues poden tenir horari reduir o directament no obrir. Convé mirar l’horari específic de cada centre en aquest enllaç.

  • DIA: Els supermercats DIA tenen un horari habitual de 08.30 h a 22.00 h o de 09.00 h a 21.30 h de dilluns a dissabte, mentre que els diumenge, en la majoria, es redueix a l’horari de matí. Per al 15 d’agost, es recomana mirar l’horari de casa establiment.