Al districte de Sant Martí

Els Mossos investiguen dues violacions a Barcelona, una de grupal i l’altra en un pis ocupat

Els Mossos investiguen dues violacions a Barcelona, una de grupal i l’altra en un pis ocupat

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta violació grupal a una jove que aquesta matinada tornava a peu a casa seva, al districte de Sant Martí de Barcelona.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets van ocórrer ahir a la nit, cap a les 00.45 hores, en un carrer del districte de Sant Martí, quan la jove va demanar ajuda, i ha assegurat que havia sigut agredida sexualment per tres nois.

La víctima, que tornava caminant a casa seva, ha sigut traslladada a un hospital de Barcelona per ser atesa, segons les fonts.

La Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d’Esquadra, que ja s’ha posat en contacte amb la jove a l’hospital, ha obert una investigació per mirar d’aclarir l’ocorregut.

Els Mossos ara estan pendents de rebre l’informe mèdic i que la jove decideixi si interposa denúncia.

Una altra agressió

Notícies relacionades

Així mateix, la policia catalana investiga una agressió sexual a una dona en un pis ocupat del Raval de Barcelona. Segons ha confirmat el cos policial a l’ACN, els fets van passar el 26 de juny en un domicili del carrer Vistalegre, tot i que no han transcendit fins aquest dimecres.

Quan els Mossos tenen coneixement que es tracta d’un pis ocupat, el posen en coneixement dels jutjats.

Temes:

Violacions