Mobilitat

Una usuària en cadira de rodes viu aquesta lamentable situació al metro de Barcelona

Un vídeo de Montse Quílez a TikTok indigna les xarxes per la falta de civisme dels usuaris del suburbà

Una usuària en cadira de rodes viu aquesta lamentable situació al metro de Barcelona

TikTok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una usuària del metro de Barcelona ha indignat les xarxes amb el seu testimoni al contrastar les dificultats que té amb la cadira de roda a l’estació de Vall d’Hebron davant la falta de civisme de la resta de viatgers que esperen al seu costat l’arribada de l’ascensor. «Vaig en cadira de rodes i per a ells soc invisible», diu Montse Quílez en un missatge imprès sobre el vídeo de TikTok en què mostra la impassibilitat de la resta d’usuaris i, com ella mateixa avança, cap li cedeix el pas davant les seves evidents necessitats: és l’única que és a la cua que no té cap més alternativa per pujar.

«Ara cal pujar per aquest ascensor infernal que sempre cal esperar un munt d’estona», comença dient mentre mostra el grup de persones que espera l’arribada de l’ascensor. Quílez, que és enginyera industrial i ‘coach’, constata que l’han vist «tots», però es pregunta quants li cediran el pas. «Cap, ja ho veureu», avança.

@montsecica83 #fyp #injusto #unfair #wheelchair #elevatorchallenge #elevator #subway #wheelchairgirl #multiplesclerosis #trend ♬ so original – montsecicaq2

Notícies relacionades

Les seves sospites es confirmen i ella s’acomiada desitjant-los un «bon viatge» en to irònic, abans d’elevar la seva denúncia: «Aquí queda la mala educació de les persones. Això és el que passa, no només a l’ascensor de Vall d’Hebron, això passa en la majoria dels llocs, que la gent no prioritza ni les cadires de rodes, ni les persones grans, ni tampoc les persones que van amb una crossa o amb un cotxet. No hi havia ni cotxet ni res, estava jo sola. Han entrat tots en ramat. ¡Ole, ole!».