BBF

L’organitzador del Barcelona Beach Festival anuncia una querella contra l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs

Live Nation nega que hagi presentat la documentació fora de termini

L’organitzador del Barcelona Beach Festival anuncia una querella contra l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Live Nation, organitzadora del Barcelona Beach Festival, s’ha pronunciat davant l’anunci emès per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs en què s’ha denegat la llicència per fer el festival.

L’organitzadora afirma que ha sigut l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs qui va presentar l’esmentada sol·licitud fora de termini, no ells. Per tant, han afirmat que no «li queda més remei» que la interposició d’una querella criminal contra l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, la senyora Filomena Cañete Carrillo, i contra la primera tinenta d’alcalde, la senyora Ruth Soto García.

També han afirmat que interposaran una reclamació de responsabilitat patrimonial davant l’ajuntament pel trencament econòmic i reputacional.

Neguen la versió de Sant Adrià

En un comunicat oficial l’organitzadora ha negat que s’hagi presentat fora de termini la documentació necessària per obtenir l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, fet que l’ajuntament del municipi ha notificat aquest divendres a la tarda, a menys de 24 hores de començar el festival.

Les conseqüències que es denegui la llicència per part de l’Ajuntament de Sant Adrià sense una causa justificada provoca un gran perjudici a la ciutat de Barcelona i la de Sant Adrià de Besòs, segons ha lamentat Live Nation, ja que els principals ‘dj’ del món esperen la celebració del festival. A més de la decepció ocasionada a més de 25.000 fans que arriben de diferents llocs del món.

Diàleg i solucions

Notícies relacionades

Des de Live Nation han afirmat que s’estan portant a terme tots els recursos perquè el festival es pugui fer i que compten amb el suport de la majoria de les institucions de Catalunya. També tenen ja les instal·lacions i el muntatge a punt, a l’espera que es rectifiqui la decisió de l’ajuntament.

Però si malgrat tot això no s’aconsegueix la rectificació i s’obliga a la cancel·lació del Barcelona Beach Festival, ho lamenten i demanen disculpes i afegeixen que en els pròxims dies hi haurà una devolució de l’import de les entrades.