Hi havia un operari dins

Cau un altre arbre a Barcelona, aquesta vegada sobre un vehicle de neteja

El conductor ha sortit il·lès de l’accident, que ha tingut lloc a prop del Museu Marítim

Una dona que ha presenciat els fets des de la terrassa d’un bar pròxim ha patit una crisi d’ansietat

Cau un altre arbre a Barcelona, aquesta vegada sobre un vehicle de neteja
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La caiguda d’un arbre al carrer Portal de Santa Madrona, al barri del Raval, ha provocat l’ensurt del conductor d’un vehicle de neteja, que ha vist com la planta es desplomava sobre el seu automòbil al voltant de les 10.30 hores d’aquest dijous. Tot i que l’home n’ha sortit il·lès, una dona que ha presenciat els fets, ocorreguts a prop del Museu Marítim, ha patit una crisi d’ansietat.

Es tracta del segon arbre que cau a Barcelona en tot just dos dies, després que dimarts passat la caiguda d’un arbre de gran mida bloquegés el trànsit al carrer Aragó.

Ensurt al costat del Museu Marítim

Un arbre s’ha desplomat aquest dijous al matí sobre un vehicle de neteja municipal i un fanal al carrer Portal de Santa Madrona, al barri del Raval. Per sort, el conductor ha pogut sortir il·lès del seu vehicle. Els fets, presenciats per Betevé, han tingut lloc just al costat del Museu Marítim, i han provocat que la Guàrdia Urbana acordonés la zona durant més d’una hora per portar a terme la retirada de l’arbre.

Una dona que era en una terrassa d’un bar pròxim al lloc dels fets ha patit un atac d’ansietat, per la qual cosa ha sigut traslladada al CUAP Ciutat Vella-Pere Camps. Finalment, no ha sigut necessari traslladar-la a l’hospital.

Mostres del tronc

Notícies relacionades

Tot i que es desconeix l’espècie de l’arbre i els motius de la caiguda, els operaris han recollit mostres del tronc per analitzar-les i determinar les causes al darrere de l’incident.

Es tracta del tercer arbre caigut a Barcelona en l’última setmana i mitja, després de la caiguda d’un arbre de gran mida del carrer d’Aragó i un altre al Guinardó. A més, també van caure les branques d’un arbre de les Corts.