Vistes de 360 graus

Obre al públic el mirador de la Torre Glòries de Barcelona: ¿Quan i on es poden comprar les entrades?

Obre al públic el mirador de la Torre Glòries de Barcelona: ¿Quan i on es poden comprar les entrades?

Álvaro Monge

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Torre Glòries de Barcelona obrirà el seu mirador de 360 graus al públic el pròxim 20 de maig, amb l’objectiu d’oferir vistes de la ciutat a 125 metres d’altura i convertir-se en un espai cultural multidisciplinari que uneixi art, tecnologia, divulgació científica i compromís ambiental.

L’espai acollirà l’única instal·lació artística permanent, multisensorial i transitable de l’artista contemporani Tomás Saraceno al sud d’Europa, ha explicat aquest dimarts en un comunicat Mediapro Exhibitions –Grup Mediapro–, a la qual la propietària de l’edifici (Merlin Properties Socimi, SA) ha encarregat el disseny i la gestió del projecte multidisciplinari.

Es tracta d’una obra d’art que, suspesa a la cúpula, convida a reflexionar sobre les ciutats i la interconnexió que hi ha entre tots els elements que constitueixen l’ecosistema urbà.

A la venda

Notícies relacionades

Les entrades per poder visitar l’espai es posaran a la venda aquest dimecres a les deu del matí en la pàgina web del mirador a partir de 15 euros i en diferents modalitats. Totes les visites inclouen un servei d’audioguia en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany).

El Mirador Torre Glòries es va començar a gestar el 2017, quan Merlin Properties va demanar a Mediapro Exhibitions que creés una proposta expositiva per a l’edifici, dissenyat pels arquitectes Jean Nouvel i Fermín Vázquez i inaugurat el 2005.

Temes:

Agbar