Dispositiu especial

Gran Premi d’Espanya de F-1: afectacions de trànsit i alternatives per arribar al Circuit de Catalunya

Trànsit informa que l’autopista AP-7 ja pateix retencions en sentit nord a diversos punts entre Barcelona i Montmeló

  • On i quan veure el GP d’Espanya de fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

Gran Premi d’Espanya de F-1: afectacions de trànsit i alternatives per arribar al Circuit de Catalunya
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’àrea metropolitana de Barcelona ja pateix afectacions del trànsit pel gran premi de la F-1 2022, que se celebra aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya. Aquest divendres se celebren els entrenaments lliures i el Servei Català de Trànsit informa que l’autopista AP-7 ja suma retencions en sentit nord en diversos punts entre Barcelona i Montmeló.

S’espera una gran afluència de públic al recuperar la normalitat després de la pandèmia. En concret, més de 100.000 persones es congregaran diumenge per veure la carrera en directe. Per això, el Departament d’Interior ha engegat un dispositiu especial per garantir la mobilitat. Començarà aquest dissabte a les 7 del matí i durarà fins diumenge a les 6 de la tarda.

L’organització del gran premi aconsella que només assisteixin amb vehicle privat les persones que hagin comprat el tiquet d’estacionament prèviament a través d’internet. Per això s’ha potenciat el transport públic. Aquestes són les alternatives de mobilitat per arribar al Circuit de Barcelona-Catalunya:

Autobusos llançadora

S’han habilitat autobusos directes des del centre de Barcelona i des de les principals poblacions del litoral barceloní fins al circuit de Montmeló amb l’empresa Sagalés.

Rodalies Renfe ofereix 50.000 places addicionals

A l’oferta habitual de trens, Rodalies Renfe posa 76 combois més a la línia R-2 Nord. D’aquesta manera es garanteixen 50.000 places addicionals.

Busos entre Montmeló i el circuit

Notícies relacionades

Els usuaris també disposen de busos que enllacen l’estació de tren de Montmeló i el circuit que paren en els diferents accessos del recinte.

Carreteres afectades

Les vies que es veuran més afectades, tant principals com secundàries, són l’AP-7 (sortides 13,14 i 15), la C-35, la C-17, la BP-5002, la BV-5003 (zona nord) i la C-352 (ronda sud de Granollers).