Presentat el cartell de la Festa de Gràcia del 2022

  • L’il·lustrador Robert Garcia guanya el 29è concurs que selecciona l’obra que identificarà la celebració, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost

Presentat el cartell de la Festa de Gràcia del 2022

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Festa Major de Gràcia ha presentat aquest dijous l’obra guanyadora del concurs mitjançant el qual es tria el cartell de la festa major del districte. Aquest any, la fundació ha rebut 87 propostes, 12 més que en l’edició anterior, i entre aquestes s’ha erigit com a guanyadora la de l’il·lustrador Robert Garcia. Les festes de Gràcia se celebren entre el 15 i el 21 d’agost.

Notícies relacionades

Garcia, premiat amb la suma de 2.000 euros, va presentar un cartell en el qual apareixen personatges que encarnen els veïns de Gràcia durant els preparatius de la festa, decorant els carrers. El cartell ha sigut presentat en un acte en el qual han participat el president del districte, el regidor de Junts per Catalunya Ferran Mascarell, i el regidor de Gràcia, Eloi Badia. El segon premi d’honor ha sigut per a Marc Sala i el tercer, per a Jaume Gubianes.

Exposició fins a l’agost

Un jurat format per experts en disseny, il·lustració i comunicació i per membres de les comissions de tres carrers del districte ha elegit el guanyador i 10 obres finalistes destacades per la seva qualitat que podran veure’s des d’aquest dijous i fins al 21 d’agost a l’espai cultural Albert Musons.