Transport públic

La L-5 del metro de Barcelona, tallada aquest cap de setmana de Cornellà Centre a Can Boixeres

  • La suspensió del servei, a causa de la renovació de les vies, es va iniciar divendres a la nit i acabarà diumenge 

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5.

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els metros no circularan pel tram entre Cornellà Centre (Cornellà de Llobregat) i Can Boixeres (l’Hospitalet de Llobregat) de la L-5, la blava, aquest cap de setmana. Entre les 10 de la nit del divendres 11 de març i el final de les obres el diumenge 13, TMB habilitarà servei especial d’autobusos llançadora a prop de les estacions afectades pel tall amb capacitat i horaris similars.

Això significa que divendres l’últim bus sortirà de Cornellà Centre i Can Boixeres a les 2 de la matinada, dissabte funcionarà tota la nit i diumenge fins a mitjanit.

Notícies relacionades

La resta de la línia L-5, entre Can Boixeres i Vall d’Hebron, continuarà funcionant amb normalitat. TMB preveu la normalització del trànsit de trens el dilluns 14 a l’hora habitual d’inici del servei de metro, les 5 de la matinada. TMB ha explicat que suspendrà la circulació de trens en aquest tram de la línia 5 per executar una obra de renovació parcial de la via durant el cap de setmana.

En concret se substituiran les 600 travesses existents, de tipus Stedef, per 1.200 fixacions adherides en un tram de túnel d’uns 200 metres entre Cornellà Centre i Gavarra per millorar el contacte de les rodes sobre el carril i reduir la transmissió de vibracions als edificis pròxims.

Temes:

Metro