Uns dies abans del Mobile

L’estrella de la Sagrada Família es tornarà a encendre

L’ajuntament dona el vistiplau definitiu al nou pla d’il·luminació i l’estrella lluirà des del dia 24 al vespre

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’estrella de la Sagrada Família es tornarà a encendre la setmana que ve, uns dies abans de l’inici del Mobile World Congress (MWC), segons va avançar ‘La Vanguardia’ i van confirmar a l’ACN fonts municipals. L’Ajuntament de Barcelona i la junta constructora de la Sagrada Família han arribat finalment a un acord perquè l’estrella de la torre de la Verge (que es va inaugurar el 8 de desembre i estava apagada des del 9 de gener) torni a brillar des dels seus 128 metres d’altura.

La Comissió Mixta de Protecció del Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona es reunirà el dijous 24 de febrer per donar el vistiplau definitiu al nou pla d’il·luminació i l’estrella s’il·luminarà aquell mateix capvespre. No obstant, els horaris seran variables segons l’època de l’any.

Notícies relacionades

D’abril a setembre, l’estel s’encendrà al vespre i s’haurà d’apagar a mitjanit. A l’octubre, febrer i març s’apagarà a les 23 hores. I al novembre, desembre i gener s’apagarà a les 22 hores, segons va precisar l’ajuntament de la capital catalana.

Paral·lelament, el consistori i la junta constructora de la Sagrada Família continuen treballant encara en les condicions d’il·luminació ornamental «del conjunt de l’edifici». El document s’ha pogut consensuar i està previst que dijous que ve s’aprovi de manera «provisional» per escurçar els terminis i que la Sagrada Família pugui lluir al més aviat possible, coincidint amb l’arribada dels congressistes del MWC, que se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a Fira de Barcelona.