Carrer Piquer, 26

VÍDEO | Así era el narcopís que va revoltar el Poble-sec

  • Els veïns de la zona es manifestaven diàriament per protestar per la venda de droga al local on aquest dijous van ser detingudes dues persones

VÍDEO | Así era el narcopís que va revoltar el Poble-sec
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van intervenir aquest dijous en un narcopís del barri del Poble-sec, a Barcelona, després que en els últims dies proliferessin les queixes veïnalsque va recollir EL PERIÓDICO. Els veïns de la zona es manifestaven diàriament per protestar per la venda de droga al local, ubicat en el número 26 del carrer de Piquer, que estava ocupat de forma il·legal.

El local, de tot just 50 metres quadrats, conserva encara restes d’escombraries, mobles desgavellats i altres objectes després de ser desallotjat. Els seus amos, un matrimoni gran, han preferit no tocar res fins que arribés el pèrit de l’assegurança perquè pogués valorar els danys per complet tot i que aquest dijous, una vegada va acabar l’operació policial, van segellar l’accés i van canviar els panys.

En una de les estances del local es troben apilades unes prestatgeries i altres llistons de fusta amb paraules escrites en retolador i per tot el terra s’aprecien empremtes vermelles. De la mateixa manera, hi ha un somier abandonat i restes d’altres mobles que esperen a poder ser rebutjats pels propietaris una vegada l’assegurança quantifiqui els danys.

Notícies relacionades

Durant l’operació d’aquest dijous, els agents van intervenir també en un altre pis pròxim, al carrer Blesa, en el qual van detenir quatre persones més.

Segons les versions dels veïns, al local sempre hi havia sorolls i gent. Els robatoris, baralles i el mal ambient es va fer cada vegada més patent al voltant del local okupat. Ara, queden les restes de les activitats que tenien lloc al seu interior plasmades a les parets i en la brutícia que s’amuntega.

Temes:

Narcopisos