Manifestacions diàries

Intervenció policial en un narcopís del Poble Sec de Barcelona

EL PERIÓDICO s’havia fet ressò de les queixes veïnals, que s’havien multiplicat en els últims dies

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han intervingut en un narcopís del barri del Poble Sec, a Barcelona, després que en els últims dies proliferessin les queixes veïnals, que ha recollit EL PERIÓDICO. Els veïns de la zona es manifestaven diàriament per protestar per la venda de droga al local, ubicat en el número 26 del carrer de Piquer, que estava ocupat de forma il·legal.

La baralles als voltants del narcopís s’havien convertit en habituals. De fet, els residents a la zona asseguraven que les molèsties, amb baralles, robatoris, enfrontaments ganivet en mà i crits de matinada es remuntaven al mes d’abril. També havien organitzat cassolades i la tensió anava en augment. El propietari havia presentat una denúncia i s’havia intentat desallotjar en una altra ocasió.

Un altre local al carrer de Blesa

Notícies relacionades

La policia autonòmica ha informat a través de Twitter de l’inici de l’operació al carrer de Piquer i en un altre al número 10 del carrer de Blesa:

El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha utilitzat aquesta mateixa xarxa per aplaudir l’actuació policial, que acaba amb una «màfia» que provocava «problemes de convivència i inseguretat»: