A Collblanc i la Torrassa

Macrodispositiu policial a l’Hospitalet contra els narcopisos

  • La policia deté 13 persones i n’investiga 2 més després de realitzar 14 registres

Macrodispositiu policial a l’Hospitalet contra els narcopisos

JORDI V. POU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut 13 persones i n’investiguen 2 més després de l’operatiu contra el tràfic de drogues desplegat aquest dimecres als barris de Collblanc i Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. La investigació se centra en un grup criminal especialitzat en la venda i consum de cocaïna i altres estupefaents.

El macrodispositiu policial s’ha iniciat poc abans de les 07.00 hores. La policia ha realitzat 14 registres en narcopisos i locals (11 a l’Hospitalet i 3 a Barcelona) amb l’objectiu de desarticular aquest grup de traficants. Han desmantellat nou punts de venda de droga i han decomissat més de dos quilos de cocaïna. A més, els Mossos han trobat una plantació de marihuana amb 276 plantes.

Notícies relacionades

Els investigats es dedicaven a la distribució de cocaïna, però també manipulaven i venien altres drogues sintètiques. Els Mossos no descarten que hi hagi noves detencions.

La jutge d’instrucció número 5 de l’Hospitalet de Llobregat dirigeix la causa, que està sota secret de sumari. En l’operatiu han participat la Unitat d’Investigació, l’ARRO, agents de seguretat ciutadana, drons i un helicòpter policial.